Esittely

Pernajan Rakennus Oy perustettiin vuonna 2008. Yrityksen toimintaa ja rakentamista johtavalla rakennusmestari Jari Hämäläisellä on yli 25 vuoden kokemus rakennusalan ja kunnossapidon vaativista töistä - laajasti niin saneeraus- kuin uudisrakentamisesta, kuin myös kiinteistöjen huoltopalvelutöistä - julkisen, teollisuuden ja yksityisten asiakkaiden kanssa.

Yrityksen toiminta-alueeksi on vakiintunut Itä-Uudenmaan kunnat toiminnan painottuessa Sipoo-Porvoo-Loviisa alueille. Kohteita on toisinaan myös pääkaupunkiseudulla ja Kymenlaaksossa. Yrityksellä on halli Ölstensin yritysalueella Porvoossa ja varasto Loviisassa. Vakavaraisen yrityksen liikevaihto oli 1,7 milj. euroa vuonna 2016 ja 1,9 milj. euroa vuonna 2017. 


Osaajat

Pernajan Rakennus Oy:n toimintaa ohjaa vahva näkemys hyvän rakentamisen toteuttamistavoista asiakkaiden parhaaksi. Toimintavuosien aikana yritys on tullut tunnetuksi luotettavana ja joustavana kumppanina, joka noudattaa tehtyjä sopimuksia ja pysyy sovituissa aikatauluissa.

Yrityksen palveluksessa on pitkään alalla toimineita kokeneita rakennusalan ammattilaisia. Oman henkilökunnansa ja laajan alihankinta yhteistyöverkostonsa kautta yritys tarjoaa palveluitaan rakentamisen elinkaaren kaikilta alueilta ja kokoluokista asiakkailleen.

Yritys on liitetty Luotettava Kumppani -tilaajavastuu ohjelmaan. Yrityksessä sovelletaan Rakennusteollisuus ry:n työehtosopimuksia. Työntekijöillä on rakennusalaan liittyvät yleisimmät työturvallisuus- ja tulityökortit, tieturva 1 ja 2 sekä ensiapu.


Palvelut

  • Korjausrakentaminen > purkutyöt, sisä- ja ulkoperuskorjaukset, pieninfra
  • Uudisrakentaminen > tilamuutokset, laajennukset ja uudet rakennukset
  • Kiinteistönhuolto > huolto-, korjaus- ja muutostyöt rakennuksissa

Asiakkaat

  • Kunnat ja kuntayhtymät
  • Teollisuus- ja toimitilarakentajat
  • Taloyhtiöt, yhteisöt ja järjestöt
  • Yksityiset rakentajat

Kalusto

  • Minikaivuri rototiltillä, kouralla ja rammerilla · Traktorikaivuri · Traktori kuormaajalla ja perävaunulla · Chevrolet Silveradot lavoilla, koukkulaitteella ja lavettiperävaunulla · Pakettiautoja · Parakkeja sekä työhön tarvittavaa pienkalustoa.